Гимнастичка обясни какво е състоянието на Цвети Стоянова и кой е до нея

Едно от момичетата от ансамбъла ни по художествена гимнастика - Цветелина Найденова разкри, че се е видяла с нейната приятелка и бивша съотборничка Цвети Сточнова, която бе изписана от Пирогов.

"Има още неща, които да се възстановяват, но в момента трябва много да я пазим. Всички, които я обичаме, сме до нея и се грижим за нея. До нея са и нейните близки - баба й, баща й, брат й", каза Цветелина Найденова, която не беше многословна в отговорите си за конкретното състояние на своята съотборничка.

"Видяхме се, след като я изписаха. Чувства се нормално. Не бих искала да коментирам подробности", каза още тя.

"Беше много емоционален и много напрегнат моментът на Олимпиадата. Когато изиграхме съчетанието си, донякъде знаехме, че ще вземем медал. Бяхме много щастливи", казва тя за успеха на отбора ни по художествена гимнастика в Рио.

Ще остана в спорта, но на този етап имам нужда от много дълга почивка, каза 22-годишната гимнастичка, чиято активна състезателна кариерa приключи след Олимпиадата.

"Нашият завършек беше наистина достоен", добави тя и подчерта, че макар и вече да слизат от голямата спортна сцена, с бившите си съотборнички поддържат постоянна връзка.