Гилотината падна върху главите на двама шефове на "Герена"

Ръководството на Левски продължава с рокадите по високите етажи в клуба. "Сините" се разделиха с маркетинговия директор Асен Василев и с бившия изпълнителен директор Диана Иванова. 

Василев изпълняваше своята длъжност едва от месец април тази година, след като наследи телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, информира "Тема Спорт". Диана Иванова пък успешно се справяше като изпълнителен директор, но преди три месеца бе понижена, а мястото й зае Красимир Иванов. Юристката бе част от екипа на "сините", преговарящ с Авраам Грант за нов треньор на Левски. Тя обаче направи сериозен гаф, като обяви пред израелските медии, че специалистът е подписал със столичния гранд. Това се оказа лъжа и треньор стана Делио Роси. Това накара шефовете да й дадат по-ниска длъжност, а сега я отстраняват и от нея заради търкания между самата Иванова и други фактори в клуба.

В началото на 2017 година Левски се раздели и със спортен директор - Станислав Ангелов-Пелето, който бе заменен на поста от Даниел Боримиров. Наскоро Ангелов, който бе шеф и на школата на сините на стадион "Раковски", бе уволнен и от тази длъжност. Причината е, че той лично таксуваше родителите на децата, трениращи в Левски-Раковски и не се отчиташе пред другите шефове на "Герена". Без много шум от Левски освободиха и дългогодишния изпълнителен директор Константин Баждеков.