Гиби Искренов попиля Левски: Играчите искат пари, а чеп за зеле не става от тях

снимка: Булфото

Една от най-големите легенди на Левски - Божидар Искренов, се изказа критично за футболистите, които към момента ритат на Герена. Гибона изгледа на живо поражението от Берое под Аязмото вчера, след което коментира ситуацията в отбора от "Герена".

"Нищо не видях. Срещу ЦСКА бяха ентусиазирани. Да, играха, но имаха и късмет. Сега съм разочарован. Има хора, които нямат място в Левски. Много от момчетата трябва да си ходят. Има ръководство, да решава. Моето мнение не е важно, коментирам като зрител", каза пред БНТ Божидар Искренов.

"Един от футболистите ревял за пари, за да остане в Левски (б.р. - Георги Костадинов). Чеп за зеле не става от някои от тях! Да ги гонят по-бързо. Има достатъчно добри юноши на Левски, нека се даде шанс на младите момчета", призова Гибона.

"Аман от тези недоказани чужденци, които ги взимаме на килограм и се чудим после как да ги изгоним", добави Радостта на народа.

"Не знам за декларацията на легендите и ветераните. Не съм бил на срещата със Спас Русев. Живея в Стара Загора, далеч съм от Левски. Нямам идея какво става, но нещата не са добре. Не знам кой ще ги оправи", каза още Божидар Искренов.