Героят Стоянов: Радостно е, когато скандират името ти

снимка: Guliver/Getty Images

Героят на Лудогорец Владислав Стоянов коментира след епичната победа над Лацио с 1:0, че "зеления звяр" е показал играта, която всички са искали преди двубоя и победата е била напълно заслужена.

Националът беше с ключов принос за победата, след като спаси 4 чисти положения за домакините, а освен това отрази и дузпа на Андерсон в началото на второто полувреме. Публиката пък го изпрати с мощни скандирания и ръкопляскания.

"Апетитът идва с яденето, нямаше какво да губим в този двубой и само можеше да спечелим. Показахме това, което искахме, играхме добре и в двете фази на игра. Смятам, че това е добър резултат с оглед на това че гостуваме. Смятам, че ако повторим тази игра, ще продължим напред", коментира Стоянов.

"Естествено, че е радостно, когато зрителите признават това, което си направил, и скандират името ти, но без моите съотборници, не бих се справил така. Всички се представиха силно, Ешпиньо изби от голлинията, всички имаха ключови намеси.

"При дузпата имам моя схема в главата, специално при дузпите, този път не бях взел мерки за техните изпълнители, но моят усет се получи и се радвам, че успях да спася.

Няма какво да губим! Победихме Лацио на този митичен стадион, а те са добър отбор, играха с всички титуляри, накрая влезе и Кандрева. Те търсеха изравняване и обръщане на резултата – това е голям успех и дори и да отпаднем, не мисля че ще е трагедия, а ще сме с високо вдигнати глави. Дано излезем крайни победители", пожела си накрая Стоянов.