Героят Митрев скромничи: Отборът се класира заради всички на терена (ВИДЕО)

Левски изрита Сутиеска от първия квалификационен кръг на Лига Европа, след като в Черна гора "сините" направиха 0:0 и с общ резултат от 3:1 продължават напред. За хикса в Никшич е виновен вратарят на Левски Божидар Митрев. Той спаси поне 3 чисти гола, което остави Левски в изгодната позиция.

Във втория кръг Левски ще играе с Хайдук (Сплит).

"Бях сигурен, че ще е точно такъв мачът, труден. Първата част държахме топката, незнайно защо второто им дадохме инициативата. Видя се, че Сутиеска са сериозен, физически отбор. Имаха няколко шанса, но хубавото е, че не вкараха. Най-важното е, че отборът се класира, затова сме всички на терена, за да помагаме", заяви Митрев пред Диема Спорт.

"Има една седмица до мача с Хайдук, първо трябва да починем и да се възстановим. Всички знаят какъв отбор е Хайдук, надявам се да станат два добри двубоя. Всеки един мач трябва да изчистваме грешките, но с всеки мач повече нещата ще се изчистват".

"Страхотни фенове, имах чувството, че играем в България, някъде до София. Много добри бяха, усетихме подкрепата им. Поздравления и за тях, честитя им класирането", завърши Митрев.