Генков и Белаид се бият на тренировка

снимка: levski.bg

За пореден път футболисти на Левски прибягват до физически разправии по време на тренировка, и то преди отговорното гостуване на Ботев (Пловдив) в 35-ия кръг от А група.

След като при предишните треньори Славиша Йоканович и Антони Здравков имаше подобни изблици на напрежение, сега под ръководството на Елин Топузаков „сини“ играчи също си позволяват подобни волности.

Цветан Генков и Аймен Белаид „се хванали за гушите“ на тренировката вчера, пише в днешния си брой вестник „Тема:Спорт“. Преди тях словесна престрелка имало и между двамата капитани Владимир Гаджев и Орлин Старокин, което може да доведе до глоби и за четиримата.

Генков за втори път си позволява да посяга на съотборник – през месец август той пробва да се сбие с вече бившия футболист на Левски Гари Родригес. Тогава наставникът Славиша Йоканович прикри сцената пред журналистите.

На едно от заниманията на лагера в Кипър през зимата пък Станислав Ангелов и Даниел Димов се сдърпаха, а по-късно вторият си позволи да демонстрира неуважение към вече бившия спортен директор Христо Йовов и бе отстранен от първия отбор.