Ганчев: Титлата е в онзи град с чували пари, ще им пратим шлифовалка

Босът на ЦСКА-София Гриша Ганчев се изяви пред медиите за първи път от няколко месеца. Ловешкият бизнесмен стори това след представянето на автобиографичната книга на Аспарух Никодимов. Ганчев заяви в прав текст, че битка за първото място няма, а борба се води за втората позиция в класирането на Първа лига.

"Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък - една шлифовалка да се понарешат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин.

Снимка 351119

Източник: LAP.bg

Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо.

Никога не съм искал да бъда в Изпълкома. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз с такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите.

Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там, където свършва шкембе чорбата и семките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?!

Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видим.

Искам да поздравя всички гости на г-н Никодимов. Да им пожелая здраве. Виждам, че залата е пълна с "армейци". Има и левскари. Пожелавам ти, бате Паро още 100 години да пишеш. Най-вече да си здрав. Бяхте художници на терена и ти, и Пената, сега сте писатели. Живот.

Снимка 351116

Източник: LAP.bg

Здраве ви желая на всички големи легенди на ЦСКА. На 5-и май на "Васил Левски" цялата "армейска" общност да се съберем. Големи награди сме приготвили. Да се почетат нашите велики спортисти, защото ЦСКА е велика сила. ЦСКА е начин на живот, ЦСКА е фанатично нещо", завърши пламенно  Гриша Ганчев.