Гамаков с емоционален пост във Фейса от Полша

Бившият младежки национал и основен играч на Ботев (Пд) - Милен Гамаков използва официалния си профил в социалната мрежа, за да съобщи, че вече не е футболист на полския Лехия (Гданск). Той не успя да се наложи сред титулярите в „зелено-белия“ клуб, като през есента дори бе преотстъпен на тим от тамошната втора дивизия.

„Искам официално да ви съобщя , че вече не съм футболист на Лехия Гданск. След почти 2 години прекарани тук ,мога да се похваля ,че успях да изпитам емоции ,които досега не съм предполагал че ще изпитам. Щастлив съм ,че бях част от този клуб и че имах възможност да се насладя на играта, професионализма , стадиона и на хората тук. Разбира се че имаше и неприятни моменти за мен , но след всяка грешка научаваш нещо ново. Искам да благодаря на хората , които през този период допринесоха с нещо за да се уча за напред.

„Благодаря на тези ,които зад гърба ми вършеха неприятни за мен неща.Но най-вече благодаря на хората ,които точно в този момент са до мен. Благодаря ви господин Жейнов, благодаря на Жената до мен , благодаря на приятелите ми. И най вече благодаря на най-голямото щастие в живота ми – моята дъщеря ,която ми дава сила и упора всеки един момент. Продължаваме напред.

Успех Лехия Гданск!“, написа Гамаков във Фейсбук.