Гаджев на кръстопът заради 350 хиляди евро

снимка: Булфото

Бившият халф на Левски Владимир Гаджев продължава да няма яснота къде ще продължи кариерата си. Той сам се е поставил на сложен кръстопът заради високите претенции, които предявява към всички заинтересовани да го вземат.

Заради възможността да подпише с втородивизионния испански Алавес, националът е отхвърлил предложение на Анталияспор. Турците са му предложили годишна заплата в размер на 350 хил. евро, но те не са били достатъчни, за да го убедят да заиграе за южната ни съседка. Той е отхвърлил предложението с надеждата, че ще поеме към Испания. Оказва се обаче, че и преговорите с Алавес са зациклили и очакваната бърза развръзка не се случи.

Сега той търси контакти с мениджърите, които са го свързали с Анталияспор и дава индикации, че е готов да вземе предлаганите му пари. Засега обаче от там не са особено очаровани от подобно шикалкавене и нищо чудно и тази опция да пропадне.

Няма вариант и Гаджев да се завърне на "Герена". Спортно-техническият щаб на "сините" е решен да залага на двойката Георги Костадинов - Джереми Де Ноойер в центъра на терена и да дава повече шансове на близнаците Цоневи, както и на някои други талантливи юноши от школата.