Гаджето на Кобрата подлуди мрежата със сочно дупе

Половинката на Кубрат Пулев - Андреа, взриви социалната мрежа с поредната си провокативна снимка. Фолкдивата се пусна от тайландски остров Пукет, където явно е на почивка. Фотото за минути събра хиляди лайкове, а причината е повече от явна - на кадъра блондинката е показала сочното си дупе. Снимката е направена на фона на красив плаж. Противно на очакванията, явно скандалът с визията й остава на заден план и няма нито един коментар, който да укорява дивата за употребата на фотошоп.

Припомняме, че преди няколко месеца Теодора, както е истинското име на певицата, се появи на лайв в риалитито "ВИП Брадър". След участието й наблюдателни зрители заринаха социалната мрежа със снимки-колаж на Андреа от участието й и такива от профила й в социалната мрежа. Впечатление правеше факта, че на кадрите в профила й изпълнителката на "Неблагодарен" бе с поне 10 килограма по-слаба. В рамките на седмици под всичките й фотоси лавинообразно се трупаха коментари да спре да злоупотребява с използването на фотошоп.

Е, явно всичко е погребано и остава в миналото, а многобройните фенове на блондинката не спират да точат лиги и ръсят комплименти под разголените й и провокативни снимки.