Гадателката на Берлускони предвижда победи с дузпи за Франция и Колумбия

снимка: standartnews.com

Гадателката на Силвио Берлускони предвижда много трудни победи за отборите на Франция и Колумбия в първите четвъртфинали от Световното първенство 2014.

Теодора Стефанова прогнозира ужасно равностойни двубои, които ще се решат след изпълнение на дузпи.

Прогнозите на Теодора Стефанова в соминафиналните мачове се оказаха много точни, като тя позна точно седем от осемте двубоя в предишната фаза на Мондиал 2014.

В днешните срещи обаче ни очкакват много завързани двубои, където няма изявен фаворит.

Някои от футолистите ще бъдат подложени на огромно напрежение заради залога в тези мачове, но най-големият натиск ще бъде по време на дузпите.

Прогнозите на Теодора Стефанова за Франция – Германия:

Абсолютно равностоен двубой. Двата отбора ще си разделят по едно полувреме. Много повече напрежение при немците. Независимо от техните проблеми, те ще бъдат уверени. Виждам, че германците ще направят принудителна смяна. Очаква ни двуостър двубой с атаки пред двамата вратари. Никой няма да има предимство, защото гол ще може да падне и в двете врати.

Франция ще бъде по-мотивирана. Ще се усеща по-тактична игра при французите. Ще има някои епизоди в този двубой. Първо за Франция ще има положение, при което германците ще спорят много.

Някъде около 36-та минута го виждам. Един епизод за Германия и второто полувреме, може би гол от засада, който може да не бъде признат. Картоните няма да липсват, но виждам продължение и дузпи, но в крайна сметка всичко ще бъде много трудно и за двата отбора.

Франция ще направи най-добрия си мач и вероятно ще спечели с дузпи, въпреки че „петлите“ не са много добри на дузпите, но пък ще бъдат много мотивирани да се докажат. Двата отбора ще излязат в една формация 4-3-3. От Франция виждам добри изяви в лицето на Бензема, Погба, Евра.

Въпреки проблемините на Йоахим Льов, те имат достатъчнно добри футболисти. Виждам някой неприятен фаул и принудителна смяна за Франция. От Германия Йозил, Мюлер, Кедира и Лам. Те ще водят отбора и може да се превърнат в герои. Подолски като смяна ще се включи много добре и ще участва в някой много коментиран двубой.

Прогнозата на Теодора Стефанова за Бразилия - Колумбия.

Бразилия и Колумбия отново ще бъде двубой с много напрежение. Виждам също един много равностоен двубой, вкойто няма да има изявен фаворит. Напрежение ще има върху футболистите.

Трябва да злаожи на някои млади футболисти. Неймар, Хълк, Оскар, Паулиньо са героите на Бразилия в мача. Лиспва концентрация при бразилците, сигурно и голямо напрежение. Ще губят концентрация, но ще са агресивни. Бразилия ще бъдат силни на контраатаки.

Второто полувреме ще е брилянтно и виждам повече атаки, но и тук ще има продължения. Родригес, Мартинес и Санчес ще поведат Колумбия в този мач. Отново обаче двубоят няма да се реши в продълженията, ами ще има дузпи. Очаквам Гуарин да влезе като резерва.