Гадателката на Берлускони дава победи за Португалия и Германия на Световно първенство 2014

снимка: standartnews.com

 Sporta.bg продължава да ви запознава от близо с точните и подробни прогнози на гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова за Мондиал 2014.

Днес ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на Световно първенство 2014.

Теодора Стефанова позна развитието на мача Аржентина – Нигерия от вчера, като определи именно Меси за герой, а той отбеляза два гола за успеха с 3:2. Прогнозата за Еквадор и Франция се размина с победителя, но спорните моменти около червения картон на южноамериканците не липсваха.

За днешните мачове гадателката на Берлускони предвижда победи за Португалия, Германия, Белгия и огромен скандал на Алжир – Русия.

Прогнозите на Теодора Стефанова за Португалия - Гана:

"Португалия ще излезе в схема 4-3-3, докато Гана ще разчита на 4-2-3-1. Общо взето двата отбора ще са в същата постройка като първите си мачове. Виждам победа за Португалия в един много труден и оспорван мач.

Португалците ще протестират за нещо. Те ще започнат по-добре през първото полувреме и ще натиснат. В герои за отбора виждам Роналдо, Нани и Бруно Алевш, но смените през второто полувреме ще бъдат решаващи.

Картоните в този мач няма да липсват. Първата част ще има спорен момент за Португалия, а второто полувреме за Гана. Африканците ще протестират много. Въпреки равностойния двубой Португалия ще успее да вземе трите точки.

Второто полувреме агресията в мача ще вземе връх и очаквам сблъсъци. Може да се стигне и до бой. Португалците също са много нервни и нервите ще ескалират. Добри изяви очаквам за ганайците от Квадо Асамоа, Гиан и Есиен. Този скандал с изгонените ганайски играчи няма как да не се отрази на напрежението."

Прогнозите на Теодора Стефанова за САЩ - Германия:

"Този двубой отива към победа за Германия, докато САЩ ще се опита да направи нещо в този мач. Американците може да отбележат гол в последната минута. Виждам претенции на американците за някакъв гол, който може и да бъде отменен. За Германия виждам потенциалните герои около Подолски, Йозил, Мюлер и Клозе.

Ще трябва да внимават и двата отбора за картони. Равностоен мач и победа за Германия, ако нещо не се случи в последната минута. Американците ще разчитат много на Брадли, Джоунс, Бекерман и Джонсън"

Прогнозите на Теодора Стефанова за Алжир – Русия:

"Най-големият скандал очаквам на двубоя Алжир – Русия. Цял свят ще говори за този мач. Напрежението ще ескалира, грубата игра ще вземе превес. Двата отбора искат на всяка цена да вземат мача. Това ще бъде един от най-оспорваните двубои и ще има подобен епизод от последния двубой на Италия.

Един от треньорите може да бъде изгонен. Виждам добри изяви на Дзагоев, Самедов и Комбаров, а Денисов ще все включи добре през второто полувреме. От Алжир Брахими ще бъде най-голямата опасност. Но този мач няма да се размине без скандална ситуация, която ще се говори в целия свят."

Прогнозите на Теодора Стефанова за Южна Корея - Белгия:

"Нито един отбор не иска да се предава и това ще стане и в този мач. Белгийците са фаворити и ще спечелят този мач. Южна Корея ще отбележи гол, но ще загубят."

Очаквайте и в събота прогнозите на Теодора Стефанова, когато започват битките в елиминационната фаза на турнира. Прогнозирайте мачове в нашата игра за познавачи "познай резултата" и спечелете много награди.