Футболистите на Берое зарадваха деца

галерия:

снимка: Пресслужба Берое

Днес част от футболистите на Берое направиха дарение за целодневна детска градина "Кипарис" от името на всички свои колеги, треньорския и спортно-технически щаб на клуба. Подарено бе изключително важно кухненско оборудване за подготвителния блок на градината.

Освен това посещението на Игор Джоман, Венцислав Христов, Иван Караджов, Давид Каядо, Иво Иванов и Пламен Липенски се превърна в един истински малък празник за възпитаниците на "Кипарис", които получиха и картички с автографи от своите гости.

 

Представителите на Берое бяха посрещнати с питка от децата, които ги поздравиха с няколко песнички.

4047821

"За мен е огромна радост да ви посрещна за доброто, с което идвате. В навечерието на най-светлите празници е прекрасно да видиш млади мъже като вас, които са отворили сърцата си", каза при посрещането директорът на ЦДГ 23 "Кипарис" Мая Нейчева.

 

След кратката програма беройци се запознаха и с най-важните домакини - децата от градината, като се снимаха с тях за спомен и им поднесоха своите  лични подаръци. Те бяха изпратени от най-големия си фен в градината - малкия Борис, който днес специално бе дошъл със своите фенски артикули.

 

"Това е една инициатива, в която се включихме с радост. Надяваме се, че сме зарадвали всички в градината и подобни жестове да се случват по-често. Ще направим всичко възможно това, което се случи днес да стане традиция. Усмивките на малчуганите и трепетът, с който ни чакаха са нещата, които ни правят щастливи", споделиха футболистите след тържеството.