Футболист на Ливърпул мечтае да е като Джерард и Карагър

снимка: Guliver/Getty Images

Защитникът на Ливърпул Джон Фланаган призна, че иска да остане завинаги в Ливърпул подобно на идола си Джейми Карагър.

През последната повече от година десният защитник претърпя тежка травма, след която му трябваше време да се възстанови. Сега той се завърна, получи шанс да играе срещу Манчестър Сити и се представи отлично.

Роденият в Ливърпул защитник има договор с клуба, който скоро изтича, но младият бранител е сигурен, че ще получи ново предложение от ръководството.

"Чувствам се привилигирован да съм тук.

Мечтата ми винаги е била да играя за Ливърпул. Щастлив съм всеки ден, когато се сетя какво съм постигнал, но знам, че има още какво да направя за клуба.

Кара и Стиви са легенди за мен. От първия ден, в който пристигнах на "Мелууд" те започнаха да ми помагат. Даваха ми различни съвети, напътстваха ме. Плюс това те също като мен са местни момчета, знаят как се чувствам и какво се иска от мен.

Аз съм от Ливърпул и искам завинаги да остана и да помагам на отбора да печели трофеи. Искам да съм като Карагър и Джерард - да прекарам цялата си кариера в един отбор.

В мача с Манчестър Сити получих шанс да играя отново. Завърнах се във Висшата лига. Когато облякох екипа на Ливърпул в съблекалнята се почувствах фантастично.

Получих шанс от треньора и мисля, че се представих добре.

Ще продължавам да тренирам и да се фокусирам само и единствено върху Ливърпул", сподели Джон Фланаган.