(ФОТОФАКТ) ЦСКА и Гриша Ганчев със силен ход - внесоха документи в БФС, които отварят вратата на клуба за А група

галерия:

снимка: БГНЕС

ЦСКА предприе силен ход. Клубът с благодетел Гриша Ганчев е внесъл документи в БФС относно алтернативна възможност за съществуването на "армейците" в елита. Това стана ясно от съобщение в социалните мрежи на адвокат Радостин Василев, който е нает да представлява „червените“.

„Всички необходими документи са в БФС. Няма юридически пречки за осъществяване на тази алтернативна операция, нито от гледна точка на българското законодателство, нито от гледна точка на нормативните документи на БФС. Да се надяваме, че всичко ще е наред..... Екипът работи и върху подготовка на оздравителен план, който да бъде предложен в срок”, се казва в публикацията на юриста, който защитаваше интересите на ЦСКА в съда и по времето, когато в Борисовата градина властваше "Титан АС".

Василев е постнал и входящите номера на три документа, които са заведени в БФС на 30 май с входящи номера 378, 379 и 380. Те са адресирани до президента и изпълнителните директори на БФС, лицензионния мениджър и лицензионната комисия.

От съобщението обаче не става ясно какво е съдържанието на документацията. Според прогнозите това са документи, с които ЦСКА ще опита лицензиране на алтернативен клуб или формирование, което да започне участието си в А група, без на дружеството да тежат милионните задължения на старото ПФК.

4157002