Феновете на Локо (Пловдив) благодариха на Коко Динев

снимка: lokomotivpd.com

Феновете на Локомотив (Пловдив) излязоха със специална декларация, в която благодариха на бившия президент на клуба Константин Динев за това, че е спазил своето обещание и им е предоставил акциите на клуба.

Sporta.bgприпомня, че това се случи в понеделник, а начело на клуба застана Неделчо Матушев. Вчера "смърфовете" направиха своята първа тренировка в Пловдив и бяха приветствани от над 500 привърженици на "Лаута".

Ето и декларацията на привържениците на Локомотив (Пловдив):

Акциите на Локомотив вече са у феновете, в търсене на своя нов път във футбола. 

В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук. 

Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава. 

Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато. 

Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни. 
Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база – изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна „Спортклуб”, ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала… 

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо. 

Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач. 

Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората – по трибуните. 

Фенклуб Локомотив Пловдив 
Организация Трибуна Спортклуб 
Гарата 
Бригада Пловдив 
NUP 1995 
GOTT MIT UNS 
The Usual Suspects 
Фенклуб Атланта