Феновете на Локо (Пд) призоваха Коко Динев да им предостави акциите

снимка: Булфото

Организираните привърженици на Локомотив (Пловдив) за пореден път се обявиха срещу собственика на отбора Константин Динев и със специална декларация, публикувана в сайта Lportala.net.

Те го призоваха да изпълни обещанието си и да се раздели с акциите и да ги предостави безлпатно на феновете, за да може клубът да пордължи да играе в А група и през следващия сезон.

Ето и изявлението на привържениците, публикувано без редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци,

Настана време разделно. Време през което трябва да стане ясно на всички хора, които носят Локомотив в сърцата си, че настъпи края на престоя на г-н Константин Динев на Лаута. Безпрецедентното бягство на всички действащи футболисти, неплатените заплати на персонала и цялостното отношение към Локомотив накараха и най-смирените привърженици и деятели да променят позицията си и да подкрепят онази огромна част от феновете на Локомотив, които поискаха категорично г-н Динев да напусне Любимия ни клуб. По този курс на поведение тръгнаха всички ветерани,всички клубни легенди, деятели и по умерени привърженици, като дойде моментът в който Локомотивската общност е отново обединена. С действията си г-н Динев показа на цялата спортна общественост, че няма място на Лаута.

Разбира се в последно си интервю г-н Динев заяви, че е готов да продаде клуба и то след като неколкократно е заявявал, че за доброто на Локомотив е готов да се раздели с акциите, като ги предостави безплатно на феновете, но очевидно и това негово обещание няма да бъде спазено. Независимо от това обаче и на базата на многото лъжи на които станахме свидетели, ние отново изразяваме съмнение в заявеното от г-н Динев намерение да се раздели с акциите. Повода за това е именно липсата на посочена от него продажна цена, която е задължителен елемент от една бъдеща сделка, като се има в предвид тежкото финансово състояние на клуба. Наличието й би накарала всеки един потенциален инвеститор с реални намерения да направи своите изчисления и да вземе правилното за себе си решение. Очевидно обаче това към настоящия момент не може да се случи, освен ако г-н Динев няма намерението да предаде безплатно акциите на бъдещия собственик, както междувпрочем ги получи през пролетта на 2010г.

Именно поради това най-учтиво каним г-н Динев или лицето което ги притежава от негово име, публично да обяви условията при които би се разделил с акциите на Локомотив Пловдив.

И като човек който заявява емоционалната си обвързаност и привързаност към Локомотив Пловдив, каним публичното обявяване на условията да стане в най-кратък срок, с оглед възможността Локомотив да продължи да съществува нормално, като през новия сезон да започне да се състезава в първенството на А ПФГ. Отказ от горното обаче ще се тълкува именно в смисъла описан в първите редове на настоящото изявление.

Подписано от:

Фен клуб Локомотив Пловдив

NUP 1995

GMU

ОТС

The Usual Suspects

БРИГАДА ПЛОВДИВ

ГАРАТА