Феновете на Левски зоват: Ад да настане, глас да не остане!

снимка: БГНЕС

От Националният клуб на привърженици пуснаха мотивиращ призив към цялата "синя" общност. Феновете на Левски искат да подкрепят своя любим тим срещу Хайдук (Сплит) в мача-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят е утре от 20:00 часа на "Герена". Както е известно Левски има наказание от УЕФА и срещата ще се играе пред празни трибуни. Привържениците на столичния гранд обаче ще се съберат пред Сектор "А", където ще изгледат двубоя на огромна видеостена.

Ето какво написаха от НКП на официалния си сайт:

Левскари,

Двубоят с Хайдук наближава, а търпението свършва. Утре очакваме ЛЕВСКИ да полети и без капка жал да спечели поредната славна битка в своята 103-годишна история. Ние, както винаги, ще бъдем там, до тях, въпреки ограничията, защото никой не може да ни спре да се борим за любовта си!

По този повод искаме отново настоятелно да помолим всички, смятащи да наблюдават мача пред сектор А, да не носят тениски, знамена или други артикули със забранени символи, да не палят пиротехнически изделия и да не скандират расистки песни.

В последните дни се появиха множество съмнителни профили, подканящи за палене на факли, твърдящи, че агитката ще се заснема за международни фенски медии.

Такова нещо няма, а пиро шоу няма да има!!!

Напомняме, че ЛЕВСКИ е под тежък мониторинг и евентуални противопоказни действия от наша страна ще изхвърлят любимия ни отбор за 2 години от ЕКТ.

На събитието ще има стюарди, но горещо приканваме всички присъстващи да следят за евентуални действия, които могат да навредят на нашия любим клуб.

Ад да настане, глас да не остане!