Феновете на Левски побесняха срещу bTV

снимка: Булфото

Феновете на Левски от Националния клуб на привържениците излязоха с гневна декларация срещу bTV и спортния отдел на телевизията.

Повод за това стана интервюто на медията с Владимир Владимиров - Гугутката, който оглавява НКП на Левски.

Вчера bTV разпространи информация, че НКП се разграничава от масовите протести, които тепърва започват срещу собственика на клуба Тодор Батков. Такъв протест ще има и днес от 18:30 часа пред кантората на адвоката на ул. "Алабин" в столицата.

Според официалното изявление на НКП обаче, Владимир Владимиров никога не е изричал подобно нещо.

Феновете на Левски настояха за опровержение от страна на bTV, като "сините" нарекоха действията на телевизията "поредна интрига" по посока сектор "Б" и феновете на вицешампионите.

Ето и официалното изявление на НКП на Левски по повод излъчения репортаж на bTV:

"Първоаприлска шега" или злонамерена провокация?

Преценете сами!

В спортните новини на БТВ бе извършена зверска манипулация.

Накратко - в устата на председателя на НКП Владимир Владимиров бяха сложени думи, които той не е изричал. Твърдението на БТВ, че НКП се разграничава от протестите срещу Батков не отговарят на истината.

След разговор на Владимир Владимиров с журналиста, който го интервюира информацията бе коригирана, но само в Интернет. Очакваме извинение от спортната редакция на БТВ, на чиято съвест трябва да тежи поредната интрига, която разделя публиката на "Левски."