Феновете на Левски: Не играйте в баража, това е подигравка с над 2 милиона

Националният клуб на привържениците на Левски за пореден път показа, че не търпи каквато и да е гавра с клуба. Феновете смятат, че точно това се случва в момента със "сините", след като БФС ги кара да играят бараж с Верея за класиране в Лига Европа, въпреки че е съвсем вероятно ЦСКА да не бъде допуснат.

Битката с Верея е на 4 юни на "Герена". От НКП заявиха, че няма да присъстват на мача, а ще шестват по улиците в знак на протест. Те поискаха и от Левски да не играят мача.

Ето какво какво написаха от НКП:

"Левскари,

След изцяло безпринципното и противоречащо на собствения им правилник решение на БФС от днес за така наречения бараж, което в своята същност е нагла подигравка с над 2 милиона левскари, нашето търпение свърши!

Призоваваме всяко синьо сърце да дойде в неделя в 18:00 часа в парка до стадион "Георги Аспарухов" и всички заедно, обединени в каузата на най-големия български клуб и носещи в сърцата си името на най-великия българин, да покажем, че така повече не може!

На стадиона няма да се влиза, а вместо това ще се разходим из улиците на нашия град, за да покажем, че вече няма да търпим гаврата със закони, правила и морал, че е настанало време всеки да избере страна - правдата или безчестието, заветите на основателите и патрона ни или олигархията и мафията!

Призоваваме и ръководството на любимия отбор да не участва в поредния фарс и да не разрешава на футболистите да легитимират поредната провокация срещу Отбора на народа!

В момента е настанало време разделно и нямаме оправдания за отсъствие. Пътят е само един и всички заедно ще го извървим с гордо вдигнати глави. Организирани и неорганизирани, фракции и клубове, големи и малки - заедно в борбата за справедливост!

Никой не е по голям от Левски, а Апостола очаква нашите дела, не думи!"