Феновете на Ботев не забравиха рождения ден на Цветан Василев (СНИМКА)

галерия:

Феновете на Ботев се сетиха за бившия собственик на клуба Цветан Василев и го поздравиха по страхотен начин. Днес банкерът навършва 57 години и ще отпразнува случая в Белград, където се намира. 

Бултрасите уважават изключително много бизнесмена, по чието време Ботев се завърна в елитния футбол, игра няколко пъти в евротурнирите и се сдоби с ултра модерна клубна база в Коматево. Ето защо привържениците на "жълто-черните" закачиха на оградата на стадион "Христо Ботев" огромен транспарант. На него пише "ЧРД Цв. Василев 1912". 

4159793

Ако бе останал начело на Ботев още поне година - Цветан Василев щеше да подари на "канарчетата" и нов стадион-бижу. Към момента обаче се налага Ботев да домакинства на базата си в Коматево, защото стадиона в кв. "Бирена фабрика" е сринат, поставени са основите за нов, но до момента строежът е замразен. 

Както е известно, след като се оттегли от управлението на Ботев - банкерът даде безвъзмездно своя пакет акции на организираните фенове на клуба. В момeнта пък босове на пловдивчани са Румен Чандъров и Петър Самуилов.