Фенове сдобряват Камбуров и Крушарски с писмо

Група привърженици на Локомотив (Пловдив) разпространиха днес писмо, чрез което призовават за бързо решаване на проблема с напусналия капитан Мартин Камбуров. В текста, подписан от над 70 души, са призовани двете страни - самият Мартин и президентът на клуба Христо Крушарски, да си подадат ръка и конфликтът да бъде решен в полза на футбола и в полза на клуба.

Припомняме, че в момента Камбура си прави кефа в Слънчев брях и често запознава аудиторията с това чрез снимки във Фейсбук. С него и силиконовата му приятелка гергана Парпарова.

В писмото, озаглавено "Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив", се казва, че не става дума за "някакъв футболист", а за човек, който в последните години се е превърнал в емблема на клуба.

Текстът на писмото 1:1

"Локомотив има нужда от Мартин Камбуров и Мартин Камбуров има нужда от Локомотив"

Преди около десетина дни конфликт между собственик и футболист доведе до напускането на последния. Нищо по-естествено и едва ли би имало такова значение, ако се отнасяше за "някакъв футболист". Но отбора напусна Мартин Камбуров - Капитанът, Лидерът, Голмайсторът, човекът, превърнал се в емблема за Локомотив! Човекът, носил радост, гордост, незабравими преживявания за черно-бялата публика толкова години наред! От фантастичния Шампионски сезон до последното дерби с Ботев!

И този футболист да си тръгне от Лаута през задния вход?!!! Не, това е нелепо, безумно и абсурдно!!! Затова призоваваме:

Мартине, преглътни горчилката и емоциите и в името на Локомотив и хилядите привърженици, които те обичат, се върни в отбора! Там, където ти е мястото! Имаш още несвършена работа! Още не си дописал историята си. . . ! Ти си нужен на Локомотив и Локомотив е нужен на теб!

Г-н Крушарски, Вие сте "Капитана на кораба" и това е безспорно! Като опитен и зрял ръководител очакваме да проявите разум, далновидност и разбиране и да върнете Мартин Камбуров! Хората ще оценят по достойнство този жест!".

От инициативна група привърженици на Локомотив Пловдив.