Фенове на Ливърпул: Загуба от Лудогорец ще е пагубна за Брендън Роджърс

снимка: БТА/AP

Проблемите на Ливърпул продължават с пълна сила. Английският тим записа четвърта поредна загуба във всички турнири преди гостуването на Лудогорец в София.

Двубоят в Шампионската лига с българският шампион е от жизнена важност за двата тима.

Феновете на Ливърпул имаха безрезервна подкрепа към мениджъра Брендън Роджърс през миналия сезон, когато отбора се бореше за титлата.

От началото на тази кампания обаче негативите за мърсисайдци са много повече от позитивите. Всички фенове на тима се обединяват около идеята, че ако отбора се провали в София това ще означава и уволнение за мениджъра Брендън Роджърс.

Търпението към специалиста вече се изчерпва с поредната слаба игра на отбора. Много от феновете смятат, че ако футболистите на Ливърпул покажат същата игра в София, тогава Лудогорец може да съкруши мечтите им в Шампионската лига.

Голяма част от тях дори са убедени в успеха на Лудогорец заради ужасната игра на англичаните. Това твърдение се засилва още повече с новината за контузията на Даниел Стъридж, който не може да помогне на своя отбор.

Повечето фенове се обединяват в социалните мрежи в идеята, че една загуба от Лудогорец със сигурност ще коства главата на Роджърс.

Феновете с право негодуват след като Ливърпул записа най-слабия старт в Премиършип от 22 години.

Вижте какво споделят феновете на Ливърпул в социалната мрежа на Туитър: