Фенклубът на Локо за Крушарски: Примитивен организъм

Вчера босът на Локо Пд Христо Крушарски за пореден път обиди жестоко публиката на клуба с непремерени изказвания. Той използва силни епитети, за да опише хората, които протестират срещу неговото управление на Лаута. Крушарски си позволи да изрече истина, която обаче не се хареса на ултрасите. Той обяви, че в историята си досега Локомотив е бил средняк и това е добре да не се забравя. Явно думите на бизнесмена от Говедарци са отекнали дълбоко в съзнанието на фенклуба на Локо, защото днес на официалния им сайт се появи следното лаконично съобщение, гарнирано с култова снимка на Крушарски:

Локомотив Пловдив не може да бъде вкаран в шаблонни и стереотипни измерения и нарицания. Той е неподвластен на дребнодушието и тесногръдието на властови механизми или управленски произволи.

През цялата си история Локомотив Пловдив винаги е бил неповторима симбиоза от одухотворени футболисти-творци и свободолюбива публика! Локомотив Пловдив е любов! Затова е велик клуб! Защото е закърмен, наложил се и пулсиращ с това велико чувство! То е непонятно за примитивни организми, определящи себе си като средняшки.

Нашата любов към черно-бялото райе е неподвластна!

selqni.jpg