Фен се облажи от зъбите на Суарес

Канибализъм в действие
снимка: БТА/AP

Норвежки фен на футбола грабна 5600 крони или 915 щатски долара благодарение на Луис Суарес и неговото невъзъдържано поведение.

Както е известно вчера уругвайският нападател за трети път в своята криера вкара в употреба зъбите си и захапа Джорждо Киелини в мача между двата тима.

Урусите се наложиха с 1:0 и се класираха на осминафинал, но не само в южноамериканската страна имаше щастливи.

Според медиите в Норвегия Томас Сиверсен заложил 32 крони за ухапване от страна на Суарес срещу който и да е противник, по което и да е време на Световното първенство по футбол, а коефициентът за това бил 175.00.

Нападателят действително заби зъбите си в рамото на Киелини в края на мача, а ФИФА вече започна разследване на инцидента, който може да донесе солидно наказание на Суарес.

Самият Сиверсен заяви, че възнамерява да купи фланелка на уругвайския нападател като подарък за своята приятелка.

"Това е най-лудият залог, който някога съм правил. Той ще остане завинаги много специален и много успешен за мен. Суарес е страхотен футболист, но аз съм фен на Блекпул и нямам негова фланелка. Може би ще купя една за моята приятелка. Тя обича да носи моите футболни фланелки, а и в събота има рожден ден", каза 23-годишният норвежец, който си изкарва прехраната си с игра на покер.