Фен на ЦСКА 1948 отиде пеша на мача в Сливница (СНИМКИ)

ЦСКА 1948 постигна изключително важна победа вчера с 3:1 като гост на Сливнишки герой и държи лидерската позиция убедително. Успехът не дойде лесно срещу изключително приятен тим, съставен от доста млади играчи. Домакините от Сливница заслужават поздравления не само заради опита да играят футбол. Те предложиха отлична организация за феновете и перфектен терен.

Армейците започнаха по-активно и логично откриха в 22-ата минута. Тогава Кристиян Михайлов, който днес навършва 22 години, проби отдясно и намери Гущеров. Последният стреля от въздуха и заби топката за 1:0.

ЦСКА 1948 пропусна в следващите минути да нокаутира домакините и си изпати. Колев се промъкна хитро в 41-ата минута  при центриране и с глава вкара неспасяемо в далечния ъгъл за 1:1.

Лидерът обаче възстанови бързо статуквото. Хубава атака завърши с хитро центриране на Йоан Маринов към далечната греда. Евгени Зюмбулев потвърди великолепната си форма с гол за 2:1.

След почивката тимът от Сливница организира няколко хубави атаки, но защитата на ЦСКА 1948 се справи. Гущеров пропусна да приключи интригата, останал сам срещу вратаря. Все пак армейците успокоиха вярната си агитка с трети гол в 73-ата минута. Тогава Хаджиниколов би силно фаул, топката се отклони в защитник и се оплете в мрежата – 3:1 за 31-кратните шампиони на България.

Солидна агитка отново подкрепя ЦСКА 1948. Един от зрителите беше решил да изпробва силите си и пристигна пеша от София, като за целта тръгна още сутринта.