Евтините билети за Пулев-Хюи Фюри се продадоха

Билетите за боксовия мач между Кулрат Пулев и Хюи Фюри се продават с много бързи темпове и зала Арена Армеец ще бъде пълна на 27 октомври, увери мениджърът на Кобрата и организатор на двубоя - пловдивчанинът Ивайло Гоцев. Мачът е елиминационен за определяне на официален претендент за пояса на Антъни Джошуа във версия Международна боксова федерация IBF.

След като най-скъпите билети от по 300 лева непосредствено край ринга бяха изчерпани още през първата седмица на пускането им в продажба, сега стана ясно, че и най-евтините, тези от по 20 лева, са към края си. Останали са ограничена бройка от тях, като до момента са продадени над 5000 талона общо. Това е близо 50 процента от капацитета на залата, не се съмнявайте, че тя ще се пука по шевовете, увери Ивайло Гоцев.

Самият Кубрат пък вече няма търпение да се качи на ринга. Той вече отброява дните, като на Фейсбук страницата си публикува колко остават до галата на 27 октомври. В нея брат му Тервел ще има шанса да спечели първия си пояс на професионалния ринг - този на ЕС срещу Леонардо Бруцезе.