Евроспорт с филм за ЦСКА: 10 години влакче на ужасите

Престижното предаване FIFA Football по „Евроспорт” е посветило поредния си епизод на ЦСКА. То ще бъде излъчено по известния канал през следващата седмица. В него повече от 10 минути са отделени на „червените”, а кратки изявления са взети от треньора Нестор Ел Маестро, легендарното пресаташе Александър Манов,  тартора на агитката Иван Велчев и звездата на тима Кирил Десподов.

ГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА ЗА ЦСКА ТУК

"ЦСКА има невероятен дух, притежава манталитет на победител, бори се за всичко. На моменти не е никак лесно, но ние се опитваме да останем позитивни, да тренираме здраво, да даваме най-доброто от себе си на терена, за да постигнем целите, които клубът си е поставил”, заявява Кирил Десподов пред FIFA Football.

„Отговорността е голяма, защото играя за най-великия отбор в България. Доста е трудно, но за мен винаги е било удоволствие да нося червената фланелка и да се раздавам. В миналото тимът е побеждавал грандове. Трябва да се докажем пак на европейската сцена - работим здраво, за да го направим. Вярвам, че в близко бъдеще ще го постигнем. Ще върнем ЦСКА на върха", добави Десподов, който стана футболист №1 на България за 2018 година и най-вероятно ще бъде продаден до края на зимния трансферен прозорец.

Предаването завършва с глас зад кадър, който прави следното заключение за „армейците”:
„Последните 10 години са като пътуване с влакчето на ужасите. Надеждата сега е, че страстта и отдадеността ще отведат клуба към корените му. Те трябва да го изведат до нова златна ера. Гордата му история показва, че ЦСКА рано или късно ще е на върха”.