Емоции и печалби от ЕВРО 2016

снимка: uefa.com

Европейското е едно от най-важните събития за футболните фенове. Техните любими отбори получават шанс да се докажат сред десетки конкуренти в надпреварата за най-престижното първо място по футбол сред нациите на Европа.

С наближаването на финала вълненията нарастват, а прогнозите за това кой ще победи се увеличават с всеки изминал ден.

В таз-годишната надпревара отборите, които се състезаваха до момента ни подариха зрелищни моменти, но и разочарования.

Въпреки, че повечето футболни фенове правилно прогнозираха, че Италия ще победи Швеция, шведите имаха невероятно добра възможност първи да вкарат топката в противниковата врата. Пропускът на Златан Ибрахимович, обаче остави националния му отбор с 0 точки.

Из медиите дори се тръби, че капитанът на шведските национали смята да напусне отбора след Европейското.

Въпреки очакванията на хиляди футболни запалянковци, в доста от вече провелите се мачове настъпиха неочаквани обрати.

Пример можем да дадем с мача между Унгария и Испания, където Испания е един от основните фаворити за спечелването на УЕФА ЕВРО 2016. Но в последните минути от мача, унгарците направиха обрат като запратиха топката във вратата на испанците, отбелязвайки гол, с което мача завърши 2:1 в полза на Унгария.

Тръпката покрай финала на Европейското продължава да расте и дори вече се използват нетрадиционни подходи за отгатване на победителя. Медиите намесиха и животно в прогнозите. Става дума за известното германско слонче на име Нели, което се намира в зоопарк в страната. Според прогнози на животното, публикувани към 10-ти юни за мача между Германия и Унгария, Нели е предвидила победа за Германия.

Действително в провелия се 2 дни по-късно мач между двата отбора, победата отиде при германските национали.

И все пак, въпреки нетрадиционните методи за предвиждане на победителя, към момента един от фаворитите на повечето футболни фенове е Италия.

Предстои да разберем кой отбор ще се сдобие с престижната награда на УЕФА.

Как да печелите пари за минути, докато се забавлявате гледайки любимите си мачове?

Футболните мачове отдавна вече не служат само за забавление. Те дават възможност на всеки един да се сдобие с малко допълнителни доходи или изцяло да се потопи във футболния свят, превръщайки хобито си в основен източник на доходи.

Въпреки, че спортните залози съществуват от край време, интереса към тях се засили особено покрай Европейското по футбол.

Чрез футболните залози имате шанс да печелите пари като анализирате предстоящ мач или просто като заложите на любимия си отбор, че ще спечели. Освен краен изход, букмейкърите ви дават шанс да залагате за брой голове, жълти картони, четен или нечетен брой голове и още…

Коефициентите са различни в зависимост от конкретните мачове и се променят по време на игра, но при направен залог си остава коефициента, при който сте направили своя залог.

Например, ако решите да заложите на мач между Унгария и Португалия като фаворитът ви е Португалия, то при залог за краен победител Португалия с коефициент 1.44 към момента на залагане, този коефициент ще се запази до края на мача. Така, например ако вече сте направили залога си, а в хода на играта коефициентът за победител Португалия падне от 1.44 на 1.12, това няма да се отрази на вашия залог и при успешен изход, вие ще получите печалбата си на база коеф. 1.44.

Предимството на футболните залози е, че можете да участвате с много малка сума и при един добър коефициент и познаваемост да спечелите доста добра сума.

Футболните анализатори и фенове, които следят редовно мачовете и познават отборите лесно могат да прогнозират хода на играта и да печелят от своите прогнози.

А какво да правите, ако не умеете да анализирате футболни мачове?

Съществуват сайтове със съвети, новини, прогнози и предложения за букмейкъри, които ще ви помогнат да печелите дори и да нямате нужния опит и познания – и то безплатно.

Къде да открием добри прогнози и букмейкърски предложения?

Както вече споменахме, съществуват различни сайтове, които ви предлагат лесно достъпна информация за футболните мачове и прогнози с голяма точност, чрез които можете да печелите дори и да не умеете да правите анализи.

Типичен пример е сайтът betenemy.com, в който ще откриете различна полезна информация. Коректни букмейкъри, валидни за България с ревюта и информация за тях, куп безплатни прогнози с огромна точност, актуални новини, информация за бонуси, които предлагат различните букмейкъри и още много полезна информация – достъпна сега, веднага – напълно безплатно. Последния букмейкър, за който се писа бе представен в това експертно ревю за Bet365 от Betenemy.com, където се засегна и темата за взимането на лиценз за България.

Тоест, без усилия можете да намерите начин да правите пари от футболни залози с изключително малка сума и с помощта на сайт за букмейскърски прогнози, ревюта и новини като Betenemy.

Някои букмейкъри имат минимум праг от само 10,00 лв, с които можете да започнете да залагате като дори не е необходимо да участвате с цялата сума. Можете да правите и по-малки залози от 1.00 лв и дори още по-малко като няма начин да загубите повече пари, отколкото сте заложили. В зависимост от коефициента бързо можете да натрупате значителен профит и да превърнете това хоби в добър метод за печелене на допълнителни или основни пари.

Ако все още не сте наясно как да печелите от футболни залози, посетете сайт за съвети и ревюта от типа на БетЕнеми, за да се запознаете в детайли и се включите, докато ЕВРО 2016 все още не е приключило.

Въпреки, че спортни залози има по всяко едно време и ще има и след огромното събитие на УЕФА, покрай Европейското, букмейкърите предлагат много добри коефициенти и бонуси, които не са за изпускане!