Екзекутора отново отрече за конфликт с Петър Манджуков

снимка: Булфото

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите при събирането на "червените" за начало на зимната подготовка.

Докато футболистите на тима се подготвяха да преминат обичайните прегледи след коледните и новогодишни празници, Екзекутора каза няколко думи пред очакващите го репортери на "Българска армия".

"Знаете какви са целите на ЦСКА, надяваме се новата година да бъде по-успешна от старата. Не искам да надувам допълнително и излишно балона и да създавам напрежение във футболистите", заяви Младенов.

Специалистът и този път бе попитан относно спекулациите, че не се разбира добре с някои от големите акционери в клуба и най-вече Петър Манджуков.

"Ако вие продължавате да вярвате на една лъжлива медия, всички знаем коя е - "кетъринга", продължавайте... Аз също съм акционер и нямам никакви проблеми с никого. Решаваме всичко в екип и мисля, че това, което сме постигнали до момента, е правилно", отговори Младенов.

Попитан относно финансовите проблеми на ЦСКА и задълженията към футболисти и треньори, Екзекутора отвърна: "Попитайте горе ръководството, но не смятам, че тази тема трябва да я разискваме днес. Смятам, че клубът се стабилизира във всяко едно положение през изминалата година и ще продължим да го правим".