ЕКСКЛУЗИВНО в Sporta.bg! След гласуване: Литекс става ЦСКА от Нова година

Ходенето по мъките и неизвестността за феновете на ЦСКА е към края си. Sporta.bg разбра, че днес в офиса на Гриша Ганчев в "Литекс тауър" е имало събрание, на което са присъствали представители на всички "армейски" фракции. Както от София, така и от провинцията са пристигнали 70 души. 

Водещ на събитието е бил шефът на ОСК ЦСКА Георги Калчев. Присъствал е и самият Гриша Ганчев, който е изразил емоционално позицията си. А тя е, че единственият шанс ЦСКА отново да е страшилище е да бъде осъществено сливане с Литекс и преместване на седалището в София.

Всичко това ще се случи много скоро - веднага след коледните и новогодишни празници. Така ЦСКА ще се бори за титлата още тази година. Но не титлата във "В" група, а тази от "А",която дава право на излаз в ШЛ. 

Дали УЕФА няма да пореже ЦСКА за участие в Европа - не се знае. Това обаче едва ли вълнува "червените" запалянковци.

След гласуване 70-те фенове са решили Литекс да стане ЦСКА

Всички с изключение на един са вдигнли ръце "за" и са поискали ЦСКА в елита напролет. Вариантът не е бил подкрепен само от човека на "Офанзива". От групировката обаче обещали да не пречат, тъй като нямат алтернативен вариант.

Било е възложено на Гриша Ганчев да движи проекта, като феновете приели той да не изнася повече подробности, докато няма нещо черно на бяло. Така не се знае още как ще стане сливането, кой ще е треньор, каква ще е селекцията и т.н.

Ясно е обаче едно - феновете на ЦСКА се обединиха - другото е лесно.