Едрогърда съпруга сюрпризира звезда на Ман Юнайтед (СНИМКИ)

галерия:

Крис Смолинг бе приятно изненадан от годеницата си Сам Кук. Сексбомбата организира парти по случай рождения ден на футболиста на "Манчестър Юнайтед" в края на миналата седмица.

Тайно от половинката си красавицата запази един от най-тузарските ресторанти в града. Смолинг, който се възстановява от контузия, влязъл в заведението в очакване на една романтична вечер с половинката си. Там обаче го чакали всичките им приятели. Прави впечатление, че сред тях не е бил нито един от съотборниците му на "Олд Трафорд". 

4162121

"Честит рожден ден на невероятната ми другата половина, на когото скоро ще бъда съпруга. Обичам те толкова много", написа Сам под снимка на двамата от купона. Красавицата и Смолинг са заедно от няколко години. Манекенката е едно от любимите момичета на популярната трета страница на "Сън". 30-годишната Сам стана известна именно след появяването си там преди няколко години.

4162122

След това Кук изгря на кориците и страниците на най-известните списания на Острова, сред които FHM, FRONT, Maxim, Loaded, Zoo и др. Освен това е сред най-търсените модели на бельо в Англия. Пробва се и като диджей.

4162123