Едрогърда сексбомба ще теши наш олимпиец в гръцки рай (СНИМКИ)

галерия:

Един от най-достойно представилите се българи на Олимпиадата до момента Ивайло Иванов се прибра в България. Нашият джудист се състезава в категория до 81 килограма, но на 1/4-финалите бе спрян от американец, а след това не успя да мине през репешажите, за да стигне до бронзовия медал. Ивайло пристигна на летище София, където бе посрещнат от роднини и приятели. Сред посрещачите бе и красивата му приятелка Лора. Двамата ще си подарят заслужена почивка на гръцки остров.

4159819

Лори и Ивайло са заедно от почти две години, а вече живеят заедно, пише Блиц. Първата им среща и запознанството става в... гората. Вуйчо му и неговата приятелка, която е колежка с Лорета, решават да го организират и там се състои първата им среща. "Той е невероятен, много внимателен, винаги поставя мен на първо място. Би дал всичко за мен. Как да не го хареса човек", коментира русокосата красавица.

4159820

Ивайло отвръща със същите думи, като признава, че зад успехите му е именно тя. Помага му в трудните моменти, а Лори добавя: "Като че ли аз се вълнувам преди състезанията му повече от него. Започвам да се притеснявам дни преди това."

4159818