Едрогърда муза вдъхновява тартора на сектор Г Росен Животното в Несебър

галерия:

Тарторът на сектор "Г" Росен Петров-Животното изкара почти цялото лято на морето. И в момента той се намира на родното Черноморие в компанията на силиконовата гърла Дарина Калчева. 

Както пръв Sporta.bg разкри - двамата въртят любов от няколко месеца насам. През това време те рядко се спират в София, а вместо това обикалят из различни кътчета на татковината и Балканите. 

4168031

Животното се връща в столицата, само когато има мач на ЦСКА или пък има проблеми за разрешаване около фенката организация.

Преди минути русата сексбомба Дари Калчева пусна фотос, който бързо събра купища харесвания и одобрителни коментари във Фейсбук. На снимката тя е с червена шапка и оскъден зелен бански, който подчертава апетитните и форми. Росен пък я е прегърнал нежно и е в обичайния си брадясал вид, който стряска левскарите.

Явно Животното умува каква да е следващата хореография на феновете в мача с Локо (Пд) в неделя от 20:00 часа. За целта той е избрал спокойствието на вълните край Несебър. Именно там той и гаджето му са решили да "заредят батериите". Вечерта пък по традиция те се насочват към меката на летния купон - "Какао бийч" и "Бедрум". 

4168030