Едо забърка страшни каши в Локо! Метна оставка и намекна за бойкот!

Батакът в Локо (Пд) е пълен. Треньорът Едуард Ерносян забърка чутовни каши, изгони куп добри играчи, скара се с феновете, държа се арогантно с журналистите, а преди малко обяви, че си тръгва от клуба. Точно сега, в тежкия момент на старта на плейофите...

Той дори намекна леко на възможен бойкот от страна на футболистите, макар че изрази съмнения това да е така.

"Нямам обяснение, нещо не е наред в последните мачове, рибата мирише от главата, явно главата не е наред в момента, ще си поема последствията. Тук не визирам Крушарски, а нещата идват от моята глава", коментира треньорът на Локо.

"Трябва да се намери начин да излезе тимът от тази криза, трябва да се стимулират нещата, сега чашата преля, като че ли съм си я подал вече, не съм явно аз мотиваторът, който да вдигне момчетата, не обичам да бягам от отговорност", допълни той, коментирайки, че подава оставката си.

"Някой друг човек трябва да мотивира отбора", завърши изказването си разочарованият треньор.

Босът на Локо Христо Крушарски е в чужбина, но коментира, че не той ще реши дали да бъде приета оставката. Той разясни, че това ще стори спортният директор Чавдар Цветков и другите в УС на "смърфовете", а той ще се съобрази с мнението им.