Еди Йорда реве като пиринска мечка: Има играчи, които не стават за ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску се оплака, че някои от футболистите не са за "Армията". Според румънеца се налагат промени, а самият той държи на сериозна селекция през зимата.

"До първия гол мача бе равностоен, разделихме някои моменти. Миналия мач нямахме късмет, когато изпуснахме доста положения. Сега нямахме толкова, но пък играхме по-уверено.

Съперникът обаче също нямаше кой знае колко. Не бяхме достатъчно агресивни, както исках аз. Имаше някои проблясъци, но само толкова не стига. Вижда се разликата ни с Лудогорец, няма какво да се лъжем. Трябва да направим серия от пет поредни победи, за да се борим за нещо. Искам селекция, ако ще съм тук. Трябва да се разбере какво означава този клуб, тази фланелка. Искам постоянство, а не. Благодаря на собственика за подкрепата

Някои играчи не стават за ЦСКА. Няма да им казвам имената. Не може да разчитаме само на няколко души. Искам да съм замесен в селекцията, имаме шанс изградим сериозен отбор, да се борим за титлата. Може би не тази година, но следващата. Няма да си измия ръцете с футболистите.

Имаме нужда от промени. Не се чувствам под напрежение за поста си - аз съм треньор, а не магьосник. Ако собствениците ми имат доверие, съм сигурен, че ще изградим нещо голямо. Моето бъдеще не бива да е тема в клуба. Аз няма да остана без работа", коментира треньорът на ЦСКА.