Джошуа към Паркър: Подготви се, не искам да те свалям рано

снимка: twitter.com

Световният шампион в тежка категория във версиите WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа иска Джоузеф Паркър да е максимално подготвен за предстоящата битка, обединяваща поясите. Новоцеландецът ще заложи титлата на WBO в мегасблъсъка на 31 март на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф.

Британецът обаче предупреди съперника си да тренира здраво, защото не иска да го нокаутира още в първи или втори рунд.

"Надявам се той да тренира добре. Надявам се, че е във форма, защото знаете какво искат хората. Те желаят да гледат 10-12 рунда. Никой не иска срещата да приключи за 1-2 рунда. Дано той бъде подготвен за здрава битка, защото аз съм", заяви мотивираният до крайна степен британец.

В последния си двубой AJ надви задължителния претендент Карлос Такам в Кардиф. Двубоят приключи с технически нокаут в 10-ия рунд. Паркър пък победи братовчеда на Тайсън Фюри - Хюи Фюри, в Манчестър. Новозеландецът триумфира след съдийско решение. 

Антъни Джошуа има 20 победи и нито една загуба в кариерата си, като и 20-е му успеха са дошли след нокаут. Паркър също няма поражение. Той е печелил 24 битки, като в 18 от тях е нокаутирал противниците си.