Джеки: Йорданеску да преплува Дунава и да връща в Пандури-Мандури!

Легендарният капитан на ЦСКА Георги Димитров не може да преглътне представянето на новия "червен" тим срещу Дунав в Разград. 

"Разочарован съм. Как няма да не съм разочарован, след като в ЦСКА нещата не вървят. Може ли Дунав да ни бие? Ама били лидери русенци, ами ние какви сме. Нали ние трябва да сме такива. Този Йорданеску искал време и щял да направи страхотен отбор. Кой ще го чака него?" 

"Като иска време, да се качва на една лодка, да преплува Дунава и да се връща обратно в Пандури ли беше, в Мандури ли беше. Бил известен. Ами Радуканов е по-известен от него в Румъния", заяви огорченият Джеки, цитиран от "Меридиан Mач". 

"В много тежко време сме в момента. Едно ЦСКА, второ ЦСКА. Едните ритат в селската група, другите в по-малко селската. Освен това като ги гледам снощи с черни гащи ми излизат и с червени фланелки. Да не са Локо (София), та да играят с такива екипи? Не виждате ли, че нищо не играем".

"Нещата трябва да се оправят някак си, защото това не е ЦСКА. Ако работата не тръгне, да ги прекръстят на Кърпачев (Ловеч), та да не берат срам червените" фенове", завърши Георги Димитров.