Дясната ръка на Гриша Ганчев подпука мощно БФС

Дясната ръка на Гриша Ганчев във футбола - Стойчо Стоилов за пореден път нападна остро ръководството на БФС. Главният мениджър на ЦСКА-София обясни, че Централата прави всичко възможно, за да спре "червените" по пътя им към титлата. Стоилов остана с претенции и към съдията на мача между "армейците" и Дунав - Петър Доровски, който според него не е дал чиста дузпа за столичния гранд. Все пак ЦСКА би с 3:0 с голове през втората част.

"В момента ме радва, че записахме осма поредна победа, но първото полувреме излязохме отпуснати и се видя, че има още какво да се желае от играта на отбора. Не искам да коментирам дискусионните положения. От една година ме заболя устата да говоря. След мача във Варна мисля, че няма какво повече да коментираме съдиите. Там вече паднаха всички маски и се видя, че по всякакъв начин футболният съюз се мъчи да ни спре", отсече Стоилов.

"Накрая ще видим дали сме сериозен претендент за титлата, но в момента сме в добра форма и ще се радвам тя да продължи до края", допълни босът.

"Не мога да коментирам кого ще подкрепим на конгреса на БФС. Аз отговарям за спортно-техническата част. Има за какво да сме недоволни, тъй като и днес не ни дадоха 100% дузпа. Опитват по всякакъв начин да задържат съперниците ни в мача и се надяват ние да направим грешка, което бе на косъм да се случи във Варна", завърши директорът.