Дъстли Мюлдер се прости с Левски

снимка: levski.bg

Бранителят Дъстли Мюлдер вече официално не е футболист на Левски, съобщиха от клуба. Днес по взаимно съгласие бяха прекратени трудово-правните взаимоотношения между двете страни.

В последните четири години холандецът се превърна в един от най-силните защитници в българското първенство. Изигра 113 мача със синята фланелка и отбеляза 5 гола.

Ръководството на клуба благодари на холандеца за неговия принос към представителния отбор на клуба и му пожела всичко най-добро в бъдеще.

реди да си тръгне от Левски Дъстли изказа своите благодарности към синята общност.

„Искам да благодаря на всички в клуба, на феновете, на моите съотборници за всичките тези 4 години, когато бяхме заедно. Никога няма да забравя мачовете със синята фланелка, особено тези в Лига Европа, когато победихме редица силни отбори на „Герена”.

Мачове като този с Лил и нещастния автогол, малшанса срещу Славия също трудно не се забравят, но в повечето случаи бяхме щастливи да радваме нашите невероятни фенове. Оставям много приятели в България, в клуба бях най-близък с Данчо Милиев и Христо Попадийн.

Радвам се, че работих под ръководството на Ясен Петров, а най-симпатичен си остава Ники Митов, който ни накара да повярваме, че можем много повече. Надявам се момчетата, които остават в клуба да донесат нови радости на милионите ни фенове и спечелят така жадуваната шампионска титла.

Още веднъж благодарности на синята агитка, която направи незабравим и празника по случай стогодишнината на клуба. Само Левски!”, заяви Мюлдер на раздяла.