Дражев изригна срещу БФС, Венци му отговори в свой стил

снимка: burgas24.bg

Един от кандидатите за поста президент на БФС Ивайло Дражев нападна остро съюза заради организацията на днешния Конгрес, на който ще стане ясно кой ще ръководи футбола ни. Събитието започна в 10:00 ч. в хотел "Маринела", след като делегатите пристигнаха. 

"Аз съм първият регистриран делегат от Ботев Болярово. Ще дойда към 22:30 довечера, защото някой е решил, че ще прави почасово конгрес с външни хора. Вътре има поне 200 души, които не са избрани лица от футболни клубове. Не знам дали не трябва да присъства прокуратура или ГДБОП. Това не е мач. Това е наркоразпространие. Вътре са застанали 200 души. Частната охрана се държа коректно. Тук трябва да влезе правораздаването. Това не може да продължава така.

Мишо Динев ли, не знам как му беше името, е назначен за комендант. Вероятно има някаква диплома за служител баня. Седнал да ме атакува, че съм нямал работа там. Човек, който е бил само на заплата в БФС. Има кандидатска регистрация с бадж в 12:15 ч. Чували ли сте за такова нещо? Има ли такава организация по света? Няма! Този път са надскочили себе си. Все са мислили глупости, но този път са се надскочили", коментира Дражев, цитиран от "Спортал".

Босът на Славия Венцеслав Стефанов пък му отговори в свой стил: "Не мога отговоря на Дражев. Всеки има право да говори това, което си поиска. В края на краищата, не съм видял нещо, което Дражев да е направил, освен да съсипва”.