Драма на Лаута! Камбуров се обиди и не се яви на тренировка

снимка: lokomotivpd.com

Играещата легенда на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров не се е явил за вчерашната тренировка на черно-белите. Голмайсторът на смърфовете се обадил по телефона на спортно-техническото ръководство и заявил, че няма да се яви на заниманието.

Причината била натрупване на негативи насочени към звездата от страна на фенове и медии. Припомняме ви, че преди няколко дни ултраси на Локо Пд прекъснаха тренировка на черно-белите, а най-големи упреци от тях отнесе именно Мартин. Вчера пък в медиите се появи информация, че Камбуров се е скарал с Едо заради съмнителни резултати в мачове на смърфовете. Голямата обида на Мартин идвала от там, че никой от клуба не го е защитил публично след всички тези нападки.

„Нямам никаква информация. И не знам защо, защото аз не съм контрольор от градския транспорт, за да гледам какво става. От вас научавам за това. Ако това наистина го е направил, проблемът си е негов“, сподели пред Тема спорт босът на пловдивските железничари Христо Крушарски. По думите му, ако Камбуров не е имал основателна причина и не даде точно обяснение, го очаква глоба.