Допинг ченгета погнаха Гришо от ранни зори

галерия:

снимка: twitter

През следващата седмицата във френската столица почва "Ролан Гарос" - вторият турнир от Големия шлем през настоящия сезон, като българският тенисист Григор Димитров се очаква да е една от големите изненади на турнира.

До момента българина прави силен сезон на "червени" кортове, след като спечели турнир в Букурещ, а на последния турнир от сериите Мастърс стигна до първи полуфинал в подобен турнир.

Името му вече нашумя достатъчно, а в Париж е имал доста неприятна изненада в ранни зори. Допинг ченгета са го навестили в хотелската му стая още преди навън да се съмне. За това ни информира лично Григор чрез профила си в Туитър.

"Не е вълнуващо, когато те будят в 6 сутринта, но поне намериха начин да ме развеселят след това с лепенка на Мики :) #допингконтрол", написа Димитров и пусна снимка на забавната лепенка.

След края на турнира в Рим най-добрияът български тенисист, който се изкачи до №12 в световната ранглиста, се насочи към Парижм, където заедно с треньора си Рожър Рашийд вече се готви за втория турнир от Големия шлем.

Днес пък той е направил разходка в столицата на Франция, като е отделил време да пусне и едно "селфи" за фенките си в интернет. Снимката вижте по-долу.

4087396

4087397