Домусчиев за сагата с Херо: Евтини номера, но няма да минат

снимка: lap.bg

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев също побърза да опровергае слуховете за раздяла със старши треньора Димитър Димитров след края на сезона. Първо Херо пусна изявление, в което съобщава, че остава начело на родния шампион и се чувства добре в Разград, а след това и финансовият благодетел на "орлите" го подкрепи. 

Той заяви, че това са евтини номера с цел да се внесе напрежение в съблекалнята на отбора в много важен период от кампанията - началото на шампионските плейофи в първенството. 

"Димитър Димитров си върши добре работата. Доволен съм от него и няма причина той да бъде сменен. Треньорът си има валиден действащ договор и стриктно си го изпълнява", заяви босът на "орлите" пред колегите от "Блиц".

"Това са спекулации, които целят да вкарат дестабилизация и да повлияят на психиката на треньори, футболисти и администрация точно преди старта на плейофната фаза от първенството. Евтини номера, които са ни познати от близкото и далечното минало, но няма да успеят при нас, защото Лудогорец е сериозен клуб", сподели Кирил Домусчиев.