Домусчиев: Ще помогнем на "ЦСКА - Завинаги"

снимка: Булфото

Кирил Домусчиев беше на "Българска армия", като изгледа успеха на Лудогорец над ЦСКА с 2:0 в дербито на 17-ия кръг на А група.

Той коментира, че е доволен от постигнатия резултат, но най-интересната новина беше свързана с това, че той ще помогне на 31-кратните шампиони в изграждането на терени за деца в "Борисовата градина".

"Това са ми двата любими отбори и нямаше да съжалявам който и да спечели този мач", почна шеговито Домусчиев. 

"По принцип, очаквах да загубим, защото бях и на тренировката преди мача и знам, че имаме доста уморени играчи и такива, които играят на инжекции. Имаше шансове да ни победят. Не очаквах да играем толкова убедително", каза относно мача собственикът на Лудогорец и призна, че ще помогне на "ЦСКА-Завинаги" за изграждането на хубава база на "Българска армия"

"Първо, това са неверни твърдения – не съм помагал на ЦСКА (относно думите на Майкъла, че той е сред хората, които издържат клуба).

Пред някои хора които са членове на ЦСКА – Завинаги съм поел вече ангажименти и ще помогнем с брат ми най-вероятно за базата и игрищата на детско-юношеската школа. Един жест към това, което правят хората и феновете от ЦСКА – ЗАВИНАГИ.

Просто ще помогнем нещо да се изгради и да има развитие на детско-юношеския футбол", откровен бе Домусчиев, който беше аплодиран от фенове на "червените".

"На болни мозъци са глупостите това, съдията който беше сложен, имаме проблеми при него. Преди две години зимата знаете колко бях избеснял. Аз смятам, че съдиите допускат грешки, но не и умишлено. Това са глупости и това трябва да спре. Това са оправдания на президенти, треньори и така нататък", сподели мнението си Домусчиев по повод постоянните атаки на различни конкуренти към съдиите в мачовете.

"Очаквах че ще е тежък мач и точката ме радва. Ние не бяхме готови за тоя мач и имахме много контузени", каза собственикът на Лудогорец за мача срещу Черноморец през седмицата, който класира шампионите за следващата фаза на Лига Европа.