Дисципът поряза ЦСКА с 9 бона заради критиките на Чичовото

Дисципът към БФС удари яко по ЦСКА след гръмовния брифинг на Любо Пенев. Чичовото съсипа от критики и подигравки Боби Михайлов и кликата му, като ги определи за гнили ябълки, алкохолици и жадни за рестранти с дансинг люде. Дисциплинарната комисия се събра на извънредно заседание и наказа ЦСКА с глоба в размер на 9000 лева. Причината - думите по адрес на футболния ни съюз от страна на оказалият се все още само пом.-треньор на тима Пенев.

Ето какво пише в сайта на БФС:

"Във връзка с множество сезирания до комисия "Етика и феърплей" и Дисциплинарната комисия при БФС на извънредно свое заседание ДК реши:

За нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС, засягащи човешкото достойнство, етиката и морално-етичните изисквания, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.1, б.А от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Любослав Пенев - лицензиран като пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 5000 лева.

За унизителни и обидни изказвания публично, в печатни, телевизионни и електронни медии за честта и достойнството на футболните съдии, на основание чл.37, ал.1, т.17, ал.2, б.Б от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Любослав Пенев - лицензиран като пом. треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 4000 лева.

Секретар ДК: /Н. Вълкова/".