Димитър Бербатов ревна от съдийски тесли в Гърция

снимка: paokfc.gr

Димитър Бербатов не се представя на ниво откакто премина в ПАОК и май си намери оправдание. Българската звезда изрази недоволството си от гръцките рефери и по-конкретно от арбитъра, който води мача на неговия ПАОК срещу Левадиакос снощи. Въпросният съдия отмени гол на българина заради нарушение в атака и в крайна сметка мачът завърши при нулево равенство. 

Това не се хареса особено на голямата звезда на "черно-белите" от Солун и той сподели опита си в Англия, където според него попадение след подобно единоборство би било признато. 

"Знаете, че аз много години съм играл в Англия и съм свикнал на по-сериозни единоборства. За мен нямаше нарушение в тази ситуация и съм сигурен, че на Острова нямаше да отсъдят такова. Но реферът прецени да го даде. Сега не ми се говори за този пропуснат шанс да вземем три точки. Може би трябваше да победим, но повече коментари по тази тема не ми се правят", сподели Бербатов след края на двубоя с Левадиакос, в който рита друг нашенец - Валери Домовчийски.

Обясненията на Бербо обаче никак не допаднаха на медиите в Гърция, а и на феновете на ПАОК. "На крива ракета - космосът й е виновен", изригнаха в коментари след мача из форуми запалянковци на солунчани.