Дембеле разкри дали иска пак в Левски

снимка: Булфото

Любимецът на Сектор „Б“ Гара Дембеле няма никакво намерение да се връща в Левски, въпреки че в момента няма действащ договор с нито един клуб.

Националът на Мали, за когото се твърдеше, че е искал прекалено висока заплата от ръководството на „сините“, изобщо не е влизал в контакт с него.

Никой от Левски не ме е търсил и не е говорил с мен“, призна Дембеле пред вестник „Меридиан Мач“. Изданието посочва, че в момента нападателят си почива във Франция.

Sporta.bgприпомня, че в събота собственикът на „сините“ Тодор Батков оторизира спортния директор Христо Йовов „да доведе Дембеле“ обратно в Левски. Това обаче няма как да се случи, защото самият футболист няма никакво желание да се върне в България.

Да се върна в България? Не, благодаря, нямам такова намерение. Имам си други планове“, лаконично заяви Дембеле, с което прекърши крилата на надеждата на „сините“ фенове.

В крайна сметка се оказа, че в действителност нападателят е прекалено далеч от Левски и всичките спекулации в медиите за неговото връщане не се оказаха верни.