Даниел Боримиров взе решение за бъдещето си

снимка: lap.bg

Даниел Боримиров официално остава в Левски. Легендарният футболист на "сините" ще продължи работата си в клуба като директор на детско-юношеската школа. Борето е постигнал споразумение със собственика Спас Русев и от новата година целта му е да превърне академията на 26-кратните шампиони най-добрата в България.

За тази цел 47-годишният Боримиров е пожелал да бъдат направени промени в инфраструктурата на "Герена" и да се подобрят условията на децата, играещи в школата.

"Моето бъдеще е свързано с Левски и по-точно като директор на детско-юношеската школа. Много треньори от школата, и не само, ме убедиха, че трябва да остана. Трябва да се инвестира в изграждането на терени и обучението на треньори. Иначе се залъгваме, че правим нещо и после ни бият отбори от всякакви държави", заяви той пред колегите от "Канал 3".

Бившият спортен директор на "сините" сподели и надеждите на отбора за триумф в турнира за Купата на България. "Щом Левски си е поставил за цел да спечели Купата, то значи трябва да победи всеки. На фаза полуфинал е по-лесно. Там са два мача и ако направиш грешка, можеш да я поправиш в реванша. Във финала това е невъзможно", заяви Даниел Боримиров.