Дани Кики и Камбуров пак ще играят заедно!

снимка: Facebook

Дани Кики и Мартин Камбуров отново ще се съберат на футболния терен. Двамата бивши съотборници в Локомотив (Пловдив) и добри приятели ще играят заедно в Берое, пишат колегите от "Тема Спорт".

Това ще се случи, след като Кики напусна "Лаута" по време на зимната пауза и остана без отбор. Според изданието обаче той ще започне подготовка с Берое и се очаква съвсем скоро да се обвърже със старозагорци. В "Града на липите" той отново ще си взаимодейства с добрия си приятел Мартин Камбуров. Голмайстор номер 2 в историята на българското първенство се присъедини към Берое това лято след скандал със собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.

По същия начин с боса на "смърфовете" постъпи и Кики. След 9 години под тепетата той забърка скандал с Крушарски и си тръгна. Неговото бъдеще беше под въпрос още когато застана на страната на Камбуров в кавгите между него и собственика през лятото.

В един момент дори Кики бе изваден от първия състав, но след време бе върнат. Раздялата беше неизбежна, но Кики и Камбуров са много близо да играят отново заедно - този път в Берое.